Χρηματοκιβώτια DIPLOMAT 119ΕΝ & 530ΕΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ  DIPLOMAT 119ΕΝ & 530ΕΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ-ΟΙΚΙΩΝ DIPLOMAT 119EN
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ FIRE SAFE 119EN


Ειδικά κατασκευασμένα χρηματοκιβώτια FIRE RESISTANT SAFES από τον Οίκο DIPLOMAΤ με πιστοποιητικά πυρασφαλείας από το Σουηδικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ελέγχου SP.
Όλα τα είδη ανάλογα με την κατασκευή τους πέρασαν με επιτυχία μετά από 60 έως 120 λεπτά, τα τεστ διατήρησης της εσωτερικής τους θερμοκρασίας έως 150 C ώστε να παραμείνει άθικτο το περιεχόμενό τους, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: Ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο - fire safe, υπάρχει στο επάνω μέρος συρτάρι με ξεχωριστή κλειδαριά ,και στον κυρίως χώρο φέρει κινητό ράφι(α), για την φύλαξη των διαφόρων εγγράφων .
ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Ασφαλίζει με ηλεκτρονική κλειδαριά ασφαλείας πληκτρολογίου , άμεσης πρόσβασης (complete access) από δύο διαφορετικούς χρήστες με την πληκτρολόγηση κωδικών από 4 - 16 ψηφία .
Παρακαλούμε σημειώστε ότι ΔΕΝ απαιτείται η παρουσία και των δύο χρηστών για το εκάστοτε άνοιγμα του πυρασφαλούς FIRE RESISTANT SAFE. Δέον να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ΜΗ εξουσιοδοτημένου ανοίγματος από οποιονδήποτε, η ηλεκτρονική κλειδαριά παύει να εργάζεται μετά την πέμπτη απόπειρα ανοίγματος, και ανοίγει μόνο έπειτα από συγκεκριμένη εντολή από τον πραγματικό χρήστη.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Εξωτερική τροφοδοσία από τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ με εύκολη αντικατάστασή των, και ηχητικό σήμα προειδοποίησης σε περίπτωση πτώσης των μπαταριών (LOW BATTERY).

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 119ΕΝ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΒΑΘΟΣ(mm): 360 X 412 X 363
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΒΑΘΟΣ(mm): 260 X 320 X 234
 ΒΑΡΟΣ (kg): 31
 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (lt): 19,4
 
FIRE CLASS : 60 PAPER
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 530ΕΝ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΒΑΘΟΣ(mm):  522 X 404 X 440
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΒΑΘΟΣ(mm):  410 X 300 X 300
ΒΑΡΟΣ (kg): 53
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (lt): 36,9
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εκτός των ανωτέρω τύπων FIRE SAFES υπάρχουν και μεγαλύτερων διαστάσεων που μπορούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

tuv logo lpcb logo vds logo ecb-s logo sp logo ul logo

copyright © memarkt